HIPNOZIS

Szeretettel köszöntelek!

Lehetõség van a tudatalatti információk feltárására. Amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal, akkor most röviden leírom, hogyan lehetséges mindez.

Ha még nem ismerjük egymást és elõször fogunk találkozni, akkor a bemutatkozást követõen majd röviden elbeszélgetünk, hogy érdemben rálássak a kérdéseidre, és egyeztetjük majd a munkamenetet, amelyben a tudatalatti információk felszínre hozását fogjuk elérni.

Felmérem az elsõ alkalomkor, hogy meg lehet-e oldani a kérdésedet egy-két beszélgetésünk során. Ha a problémád összetettebb, vagy több ügyben szeretnél változtatni önmagadon, akkor egyeztetjük majd azt is, hogy körülbelül hány alkalommal szükséges eljönnöd az eredmény elérése érdekében. Minden esetben a személyes fejlõdési folyamatodat tartjuk majd szem elõtt. Egy összetettebb probléma megoldása akár 5 találkozást is igényelhet.

Amennyiben kéred, hogy meditációs, vagy hipnózis technikát alkalmazzunk, akkor erre is van lehetõség. A hipnózisban is csak olyan dolog történik majd veled, amelyet minden alkalommal elõre egyeztettünk és a Te hozzájárulásoddal tesszük. A hipnózis állapotában jól érzed majd magad és a problémád megoldásában eredményesen elõbbre tudsz majd lépni. Majd meglátod, hogy milyen fantasztikus a tudatalatti és a hangulatod is javulni fog. A közérzeted kiváló lesz, kipihenten és frissnek érzed majd saját magad a találkozásunkat követõen.

Egy megbeszélésre általában 90 percet szánunk. Hipnózisban a problémád jellegétõl függõen akár egyetlen alkalom is változtathat már az élethelyzeteden. Ha összetett a megoldandó problémád, akkor az eseted megismerése után megbeszélhetjük, hogy több foglalkozásban milyen lépésenként haladunk majd elõre.

Elsõ alkalommal, amikor találkozunk, megismerkedünk személyesen és megtapasztalod, hogy milyen az, amikor a testi-lelki ellazult állapotban a tudatalattiddal foglalkozunk. A foglalkozás végén minden esetben megbeszéljük majd, hogyan érezted magad és mit tapasztaltál.

A hipnózis foglalkozásra érdemes laza öltözetben eljönni, idõben és inkább öt perccel hamarabb érkezz mint késve. Fontos, hogy az egyeztetett idõpontod elõtti két órában ne fogyassz se erõs kávét, se alkoholos italt.

A megérkezésedkor a telefonodat kikapcsolod, és teljesen önmagadra szánod majd azt az idõt, amelyet csak Neked szentelek.

Most van itt az ideje, hogy bejelentkezz és kérj idõpontot.
hips-info.org/jovo

  Adószám: 55211884 - 1 - 30 

Bankszámlaszám: 1177 3391 - 0101 0088 - 0000 0000

Tisztelettel és sok szeretettel várlak:

 

Dr. Hips Frigyes Zsolt

+36 20 316 24 42

hips@hips.hu

Mdiareklm | Gygyszerrendels | Fitness |Family | Humet NyRT. |Klub | New Design | HIPS KFT.