multiverzum

 A Multiverzum Szeretete a megoldás mindenre

 A létező világban sok univerzum van és ezért a teljesség érdekében a továbbiakban MULTIVERZUM nevet fogjuk használni a létező világunk kifejezésére. Mindegyik univerzumot másféle emberi lények, fajok és életformák lakják. Ők a dimenziójuknak megfelelően más-más frekvencián léteznek. A magasabb dimenziókban élőknek, ahol az energia magasabb tartományokban is rezeg, éteri, asztrál és mentál, valamint kauzál testük is van, amely fényből (400 – 800 nm rezgésű hullámból) és egyéb rezgésű hullámokból is áll. 

 Az emberiség mindenhol ott van a Multiverzumban különböző dimenziókban, különböző bolygókon és különböző tudatállapotokban. Még egyes bolygókon, holdakon és csillagokon is van élet. A csillagok (Napok) szintén hidak és egyben elektromágneses tükrök más dimenziókhoz. Sok olyan bolygó van, amelyiken a földével azonos frekvenciájú élet van, de a legtöbb bolygó ennél fejlettebb és magasabb dimenziójú élet helyszíne. Ez azt jelenti, hogy több kozmikus energia létezik ott és egyben minden szebb és fényesebb. A természet szikrát szórva ragyog, a virágok dallamokat suttognak és az állatok nagyon barátságosak. Mindenki telepatikus képességekkel bír, és nincs hazugság, betegség, agresszió, tehát csak szeretet van. A fejlettebb bolygókon az emberek egységben élnek a Létező Multiverzum minden egyes egységével.

 Az Multiverzumot, amelyben most létezünk, sok fejlettebb emberi lény és más fajok egyedei látogatják, űrhajókkal úgy, mint az asztronauták, más esetben fénylényként jönnek el és kutatják a létezőt. Ezek által az űrutazók által van a bolygónk benépesítve emberekkel, más állatfajokkal és növényekkel. Évmilliókon át formálták bolygónk történetét. A kb. 4 milliárd évvel ezelőtti kozmikus katasztrófát követően jöttek létre a napjainkban is látható sűrűbb világok (a bolygók, a Földünk és a Hold is).

 Az Multiverzumnak ezen a részén van egy több ezer spirálisan fejlett csillagnemzetet összefogó csoport: a Rezgés Galaktikus Szövetsége. A rezgés őrzői segítik az alacsonyabb szintű bolygók fejlődését. A Multiverzum más részein más szövetségek is vannak. Azért láthatók a fényhajóik az égen, hogy segítsék a tudattalan földi embereket annak megértésében, hogy a Multiverzum más emberek és életformák otthona is egyben. Emellett még az űrhajóik serkentik a spirális ébredést, mert a Forrás kozmikus szeretetét sugározzák.  

 Most, hogy a Föld olyan energia- és tudatállapot-fejlődésen megy keresztül, itt segítenek a földi embereket negatív energiáik áttranszformálásában magasabb frekvenciájú rezgésekké. A földi embereknek meg kell tanulni összhangban élni a természettel. A bolygó egy élőlény, ezért a levegő, a víz, a növények és az állatok felé is tisztelettel tartozunk. Ha a földi emberek folytatják a természet- és szeretet ellenes életformájukat, túlzott fogyasztásukkal, hataloméhségükkel, mérgek és az atomenergia ipari káros használatával, és továbbra is gyűlölet-energiákat szítanak egymás ellen, akkor a földi élet nagyon kellemetlen lesz, mert a Multiverzum és a bolygó kénytelen lesz a negatív energiáktól megtisztítani önmagát. 

 Ha a természetet pusztítod, magadat pusztítod. Minden földi létező felelős azért, hogy milyen lesz a földi társadalom. A gondolataid és az érzéseid teremtik meg a jelened és jövődet is! Amit adsz, azt kapod vissza! Tiszta vágy és remény töltse be szívedet! Bízzál Önmagadban és másokban is! Gondolataid, beszéded és cselekedeteid legyenek összhangban egymással! Mindig mások becsületére szolgálj! Ne feledd, hogy a Multiverzumon belül minden mindennel összefügg!

A MULTIVERZUM SZERETETE a megoldás mindenre, azért mert ez a belső forrás energiája, a Kozmikus Központi Tudatállapoté. A Tejútrendszer Spirálgalaxisunk miniatűr hologramja minden ember és minden ember sejtje a DNS készletével együtt az ember Önmagának miniatűr hologramja szintén. Ezért minden nehézségen, minden akadályon felül tudunk emelkedni, ha a kozmikus szeretet energiáját használjuk. Még a nagy világméretű problémákra is megoldást találhatunk, ha kiterjesztjük magunkra és mindenre a kozmikus szeretet erejét. Ha a negatív emberek és szituációk elszomorítanak és gyengítik szeretetenergiádat, akkor építsd azt fel újra. A krisztusi szeretetenergiádnak mindig egészséges, erős állapotban kell lennie.  

 Az élet értelme, hogy szeretet legyen a szívedben, és hogy spirituálisan fejlett lénnyé válj. A következőt kell csinálnod ahhoz, hogy a tested, a szellemed és a lélek energiád magasan vibráljanak a szeretettől:

1. Kerüld a kapcsolatot a negatív, mérges emberekkel, vagy olyan emberektől, akik szeretnék elvenni az energiáid, vagy kontrollálni akarnak. Az ő negatív karmájuk elpusztíthatják az életutadat. Küldj nekik szeretetenergiát messziről, hogy ők is képesek legyenek megtalálni az utat a fényhez.

2. Keresd a kapcsolatot barátságos, szeretetteljes és SpiriDuális emberekkel. A pozitív emberek szeretetet, fényt, erőt, egészséget, tudást és bölcsességet adnak neked. A spirituális embereknek semmi közük sincs semmilyen szervezethez vagy hitrendszerhez a földön. A spirituális emberek sohasem támadnak senkit, mert már fejlett a szívük. A spirituális embereknek nincs egójuk, nem féltékenyek és nem utálnak senkit és semmit. A spirituális emberek pozitív energiákat teremtenek mindenkinek a javára.  

3. Mindig a szeretetre és a barátságra koncentrálj. Ne engedd, hogy mások a negatív oldalra taszítsanak. Meg tudod védeni magad erősen anélkül is, hogy gyűlölet-energiát használnál. Törölj el minden gyűlöletet, arroganciát, egoizmust, irigységet, kapzsiságot, és gonosz viselkedést. Edzed magad, hogy pozitív ember légy, aki a kozmikus szeretetet és barátságot használja. A szeretetet használni nem azt jelenti, hogy gyenge vagy. Ez azt jelenti, hogy a szívedtől távol tartod a gyűlölet energiáit, és egy magasabb éned használod.

4. Tartsd a tested egészségben úgy, hogy Önmagad is szereted. Az, aki szereti önmagát, az nem károsítja magát drogokkal, dohányzással, alkohollal, tartósítószerekkel, adalékanyagokkal vagy más méreganyagokkal. Azért mert a mérgek károsítják a fizikai és az energiatestet egyaránt, valamint megakadályoznak abban, hogy magasabb szintű tudatállapotra lépj. Ha elpusztítod a tested, a lelked templomát, azzal megmutatod a Létezőnek, hogy te nem foglalkozol magaddal és nem vagy tisztelettel a teremtésre. Ebben az esetben a szeretet ellen vagy, az önfejlődés ellen, és ezt meg kell gyógyítani. Gyógyítsd és méregtelenítsd meg magadat önmagad szeretésével és természetes gyógynövényekkel, hogy megtaláld a Fényt és válj spirituális lénnyé. Menj ki gyakran a természetbe, hogy megtisztítsd az energiáid, és hogy új, tiszta energiákkal töltekezz fel.

5. Ne kötődj földi babonákhoz és zavaros hitrendszerekhez. Ne függj szektáktól, mint a vallások vagy más kontrolláló szervezetektől a földön. Ezek eltorzítják a természetes, spirituális életszemléletet és csak a pénzt, valamint az emberek behódolását várják. Minden, amire szükséged van, az már a szívedben van, és úgy hívják, SZERETET. Jézus és sok más spirális tanító is mondta már ezt évezredekkel ezelőtt. Jézusnak, vagy más spirális lényeknek semmi közük nincs a földi vallásokhoz és a hataloméhes papokhoz, és ő soha nem mondta senkinek, hogy egy vallás rabszolgája légy. Mi csak azt mondjuk, hogy szállj Önmagadba és mosd tisztára magad a szeretet sugárzó szívében. A mélyre menés a legfontosabb utazásod. Ez a tényleges utazás az igazságba visz el Téged, a források forrásához. Ez az a hely, ahol spirituális erőt és bölcsességet találhatsz, hogy egy fényes személyiséget alakíts ki magadnak és kitöröld a negatív gondolatok pusztító hatását, továbbá kitöröld a negatív karmát. Az imádság vagy meditáció elcsendesíti az elméd és a belső meglátásokkal majd megérted a spirituális törvényeket valamint a teremtés irányelveit, amely egyben harmóniát is teremt a mindennapi életedben. A meditációban a magasabb szinten levő éneddel találkozol, majd legvégül a kozmikus központi tudatállapottal, és elkezdesz öntudatos lenni, ami önmagad megvalósításával (realizálásával) zárul. Fogadd el a dolgokat úgy ahogy az van a jelenben!  

 A Te magasabb szintű éned a kapocs és összekötő csatorna a lelkedhez, és a kozmikus központi tudatállapothoz. A magasabb szintű én a lélek vágyait hajtja végre. A magasabb én egy eszköz, amivel a lélek ki tud fejezni valamit, teremteni tud valamit. Akárhányszor csatlakozol a lelkedhez, akkor Te leszel a magasabb szintű én, és Te is egységben leszel a Központi Forrással.

 Mindenki egy LÉLEK, a Forrás gyermeke. Mindenki a forrás része, a kozmikus központi tudatállapoté, amit ISTEN néven emlegetnek. Minden spirituális mester, Jézus is, minden időben erről beszélt. Mindenki reinkarnálódik egy fizikai formába a magasabb szintű énjéből, hogy tapasztalatokat gyűjtsön Föld nevű fizikailag létező bolygóról. Amikor egy emberi lény meghal, az energia a magasabb szintű énbe visszaáramlik és elhagyja a fizikai testet.  

 A magasabb szintű én, kapcsolódik mindegyik egyéni inkarnációhoz, és végigvezeti az egyént saját életén. Az energiaáradat, kiteljesíti a létezését, aztán visszaszívódik a magasabb szintű énbe. Minden magasabb szintű én, egységben van, és a Multiverzális tudatállapot részét képezi. A magasabb szintű ént, őrangyalnak is hívják, és minden múltbéli életeinkről tud. Ő kinyitja és becsukja a megtapasztalások ajtaját, annak megfelelően, hogy szolgálja az egyén választott útját, a lehető legjobb módon.  

 Amikor összhangban vagy a Létezés Fényével, akkor készen állsz, a magasabb szintű energiák befogadására és ezáltal a teljes átalakulásra.

Fridzsízisz Arany Gömbosztós

Eger, 2012.12.21. 

 

Médiareklám   |   Gyógyszerrendelés   |   Fitness   |   Family   |   Humet NyRT.   |   Klub   |   New Design   |     HIPS KFT.